tyskflagga.gif (523 bytes)
  :: Meny ::
  Startsidan
  Konst
  Mat
  Konferenser & Fest
  Musikaftnar
  Bo bra & Fritid
  Här finns vi
  Göstas konst

Siten utvecklad av
Kent Lundström
© Copyright
Blankaholms Gästgiveri
2005-2023

e-post Webmaster
e-post Gästgiveriet

Senast uppdaterad:

  För Blankaholms Gästgiveri är både ett traditionellt gästgiveri med god och spännande mat, och samtidigt en levande utställningslokal. Där har ni maten och konsten i en skön förening. Göstas omskrivna träskulpturer är en del av den genuina atmosfären, en atmosfär som finns i väggarna. Så är det bara enligt Gösta.

Och var skulle hans träarbeten passa bättre om inte i den här miljön. "Han hugger poesi i det svenska trähjärtat" som en konstkritiker skrev om hans verk. 

För husets många gäster under sommartid är all denna vackra konst en gratis fröjd för ögat: till exempel fönstret med de vissnande rosorna som ses på bilden till vänster eller träskulpturen "grafitti" i stora matsalen. Huset brukar också ge plats för andra konstnärer på väggarna i de magnifika matsalarna.
   Men själen finner ro också utanför byggnaden. Njut av kaffet på verandan och titta på livet nere vid gästhamnen eller låt dig blir serverad i trädgården på baksidan av huset.

Blankaholms Gästgiveri välkommnar dig som gillar nya upplevelser.

Vill du läsa mer om Gösta och hans träkonst, klicka här!
..........................................................................................................................................................
Blankaholms Gästgiveri
Nedre Torget 5. S-593 97 BLANKAHOLM, Sweden
Tel: +46(0)70-607 01 87
E-post Blankaholms Gästgiveri