tyskflagga.gif (523 bytes)
  :: Meny ::
  Startsidan
  Konst
  Mat
  Konferenser & Fest
  Musikaftnar
  Bo bra & Fritid
  Här finns vi
  Göstas konst

Siten utvecklad av
Kent Lundström
© Copyright
Blankaholms Gästgiveri
2005-2023

e-post Webmaster
e-post Gästgiveriet

Senast uppdaterad:

  Gösta och Shuly har medvetet försökt plocka fram den gamla trähusmiljön från husets barndom. Detalj efter detalj har satts på plats. I kombination med träskulpturerna så blir vistelsen och boendet på Blankhaholms Gästgiveri något alldeles speciellt.
Inredningen går i Gustaviansk stil med vackra bårder på väggarna och tapeter i utsökta färgkombinationer. Det mesta av möblerna och inredningen har Gösta snickrat själv.
Atmosfären sitter annars i väggarna, det är något som besökarna brukar känna. Och ofta får det höra att gästerna har sovit som en stock.

Gösta och Shuly vill att det ska vara folkligt och enkelt att vistats här, och priserna ska vara humana. En barnfamilj ska inte behöva känna sig ruinerad efter en natt på gästgiveriet.
Här finns plats för 20 nattgäster: sex övernattningsrum och två lägenheter, en etta och en tvåa med kök. Allt till mycket rimliga kostnader.
Avbokning av rum måste göras 14 dagar före ankomst.

Efter frukosten så är det kanske tid för att titta på omgivningarna runt gästgiveriet. Vid marinan strax intil ligger segelbåtarna på rad. Och om barnen är med så finns det en hel del att göra i närheten. Lite längre ner i viken finns den fina badplatsen med härliga sandstränder.Gästerna på Blankaholms Gästgiveri får gärna låna husets båt och själva prova fiskelyckan. För i området finns gott om fisk. Feta abborrar och välsmakande havsöring finns i Marströmmen för den som kan konsten, och en bit ut i viken finns det kampvilliga gäddor.
Den vackra skärgårdsnaturer ger i sig själv möjlighet till en rad aktiviteter för den som så önskar.


 

Vi har även alternativt boende med fyrbädds-stugor och lägenheter med kök för eget hushåll.
Att känna lyckan när fisken nappar är för många en av livets höjdpunkter. Som till exempel för Alf Henriksson när han ute på viken fick en abborre på 1 Kg. Det är den han så stolt visar upp.
Vill man bara fiska utan att behöva äta upp fisken så finns det gott om Id i vattnen här omkring. Iden eller "Ört" som den också kallas. En vitfisk som förökar sig i mängder inne i Slingsöviken och sen växer till sig upp mot tre kilo.
Den som har tur kan också stöta på en regnbågslax som flytt från dom fiskodlingar som finns längs kusten.
..........................................................................................................................................................
Blankaholms Gästgiveri
Nedre Torget 5. S-593 97 BLANKAHOLM, Sweden
Tel: +46(0)70-607 01 87
E-post Blankaholms Gästgiveri