tyskflagga.gif (523 bytes)
  :: Meny ::
  Startsidan
  Konst
  Mat
  Konferenser & Fest
  Musikaftnar
  Bo bra & Fritid
  Här finns vi
  Göstas konst

Siten utvecklad av
Kent Lundström
© Copyright
Blankaholms Gästgiveri
2005-2023

e-post Webmaster
e-post Gästgiveriet

Senast uppdaterad:

 

Många företag och sällskap har upptäckt lugnet och den fridfulla miljön på Blankaholms Gästgiveri. Här finns plats för upp mot 60 gäster på en dag. Sedvanlig konferensutrustning finns givetvis till hands. Konferensperioden hos oss är vår och höst.
Shuly och Gösta har också lätt för att lyssna och kan utforma vistelsen i huset precis efter de önskemål som finns.

Gästgiveriet står också öppet för fester av alla de slag. Allt går att lösa, som till exempel brudparet som ville ha själva vigselakten med usikt mot havet, en middag för hela sällskapet och sedan en ensligt belägen stuga ute i skärgårdsbandet.
I matsalarna brukar det också höras hurrarop och sång från glada födelsedagsfirare som ackompanjeras av den knastrande elden från stora kakelugnen i rummets mitt.

En annan kväll kanske Shuly och Gösta har skaffat fram några musikanter och bjuder på underhållning. Vad än det finns för önskemål så försöker Blankaholms Gästgiveri göra det bästa för allas trevnad.
  Bli inte förvånad om Gösta spelar upp på Blankaholms Gästgiveri tillsammans med sina kamrater! För musiken är nära på lika viktig som konsten, menar han. Och sambandet är solklart. Han snider så att säga den vackraste visan. Musiken har följt honom lika länge som täljkniven och yxan.
I mer än 20 år ha Gösta huggit sig fram i det svenska trähjärtat med skulpturer som påminner oss om livet förr, det liv som finns kvar i våra sinnen. Men det är också en dokumentation av nutidens sorger och glädjeämnen...........................................................................................................................................................
Blankaholms Gästgiveri
Nedre Torget 5. S-593 97 BLANKAHOLM, Sweden
Tel: +46(0)70-607 01 87
E-post Blankaholms Gästgiveri